Logo
Logo

Starta och anslut er förening till Ung Media Sverige

Varför Ung Media?

Ung Media Sverige stöttar unga medieproducenter över hela landet och samlar ca 6 000 enskilda medlemmar i över 90 medlemsföreningar. Alla unga som producerar någon typ av media kan gå med som medlem hos oss, antingen som förening eller som enskild medlem i någon av våra medlemsföreningar. Som medlem får du ta del av alla våra medlemsförmåner och det är dessutom helt gratis att vara medlem i förbundet!

Förening? Varför då?

En förening är en grupp människor som vill göra något tillsammans. Föreningar har egna pengar och kan äga saker, exempelvis kameror och skrivare, som medlemmarna använder och bestämmer över tillsammans. När man har en förening är det lättare att genomföra roliga idéer och projekt eftersom man kan få stöd av olika slag. Genom Ung Media Sverige kan medieproducerande föreningar få bidrag och annat stöd som gör det lättare för er att syssla med er hobby! Läs mer om vilka stöd Ung Media Sverige har på www.ungmedia.se

Skapa en ny ansökan

Logga in

Om ni redan har en ansökan som ni inte skickat in ännu kan ni logga in för att fortsätta att fylla i den. Användarnamnet är den e-postadress ni angav när ni påbörjade ansökan.

Glömt ditt lösenord?