Logo
Logo

Här går det att söka bland alla föreningar som har skrivit en presentationstext.

Verksamhetsområden
Visar föreningar 1-20 av totalt 59
123
Albansk kulturcenter Migjeni - Borås
Aalbansk kulturcenter "Migjeni" Borås
Organisations numer: 8 024 361 639
Sättet: Borås-Sverige
Kontakt: dituria@live.se

Albansk Kulturcenter "Migjeni" i Borås grundades den 10 mars 2007 med initiativet och begäran av albanska landsmän. Syftet med detta var att bevara språket, kulturen och den nationella identiteten hos våra landsmän som bor i Borås med omnöjden. Sedan i början av arbetet, den Albanska Kulturcenter "Migjeni" hade att göra med kultur, information, sport och humanitär arbettet.
Andere menschen denken - Stockholm
Vi ska till Berlin i mars och göra en fotobok som skildrar psykisk ohälsa. Projektet kallar vi Andere Menschen Denken.
Artis Amici är Katedralskolan Uppsalas kulturförening vars syfte är att att uppmuntra till, och sprida, kulturell verksamhet
hos föreningens medlemmar såväl som hos övriga elever på Katedralskolan. I föreningen ingår skoltidningen Pegasen och skolans radioförening Radio Fresh.
Björnkullabladet - Huddinge
Södertörns friskolas officiella skoltidning!

Man hittar oss här:

http://bladet.friskola.nu/
Bstreet är en mediaförening inom både text, ljud och bild. Föreningen är lokaliserad i Borås och sysslar i huvudsak med radio, podcast & övriga former av media och kultur. Föreningens syfte är att uppmärksamma och ta tillvara på ungas kreativitet i Borås.
Båten - Linköping
Båtens främsta verksamhet är produktion av oberoende filmer.
Medlemsanmälan kostar ingenting och ger oss mer bidrag så vi kan göra ännu bättre filmer. Support the Båt!
Cumulus är Åva gymnasiums skoltidning. Vinnare av "Årets Skoltidsskrift 2009, 2013 och 2015".
Design och media i Leksand - Leksand
Föreningen skall arbeta med att ta fram Designförslag på olika Loggos för företag i Leksand, samt skapa Posters och knäppa fotografier och filma i samband med olika tillställningar som hålls i Leksand. Föreningens medlemmar skriver också ibland rapporter från olika tillställningar som medlemmarna besöker.
FotA är Arkitekturstuderandesektionens fotokommitté som är en del av A-sektionen, Chalmers Tekniska Högskola. Vi dokumenterar livet på A-sektionen och främjar dess fotokultur.

Stödjer du FotA och dess arbete? Bli medlem!
Föreningen Fanzingo - Botkyrka
Fanzingo bildades 2002 och driver sedan 2006 mediehuset och produktionsbolaget FANZINGO – en oberoende professionell plattform för unga och andra underrepresenterade personer som vill nå ut med sina idéer och tankar: i radio, genom film & tv och i skrift.

Vår mission är att skapa möjligheter för unga i allmänhet och underrepresenterade grupper i synnerhet, att lära sig berätta historier utifrån sitt perspektiv. Samtidigt erbjuder vi medierna nya berättare och ett angeläget innehåll. Vi tror att individer kan växa genom att man frigör sin skapandekraft. Vi tror att demokratin och samhälle... Läs mer
Föreningen Lillsyrran - Lund
Föreningen Lillsyrran har sin grund i skolgruppen Katedralskolans Feministgrupp. Föreningen startades efter att feministgruppens tidigare styrelseledamöter Naima Fridén, Hanna Lövehed och Sanna Warnemyr tagit studenten för att fortsätta det vi startade. Vi arbetar för en tryggare, mer inkluderande och mer jämställd skolmiljö.
Globalt Perspektiv - Stockholm
Vi är en elevdriven tidning på Globala gymnasiet, Stockholm.

Det är helt gratis att bli medlem. Att vara medlem innebär inte att man måste vara aktiv i föreningen/tidningen, bara att man stöttar vår verksamhet.

Tidningen är partipolitiskt obunden.
Jarlabladet - Stockholm
Jarlabladet är en tidning av elever, för elever på Viktor Rydberg Jarlaplan gymnasium.
Jarlaplansposten - Stockholm
Journalistförbundet Sundsvall - Sundsvall
Katedralskolans Fotoförening - Uppsala
Katedralskolans fotoförening strävar efter en gemenskap kring fotografering och filmning. Föreningen vänder sig till ungdommar mellan 15-19 år som går på Katedralskolan och som intresserar sig just till dessa kulturuttryck. Mestadels delar vi våra kreationer med varandra, fikar och åker på utflykter - Både i Uppsala och andra städer.
Kretteln - Linköping
Stötta oss genom att bli medlem så att vi kan fortsätta med vår verksamhet som skoltidning!
123