Här kan du söka bland alla Ung Media Sveriges medlemsföreningar som har en presentationstext.

Verksamhetsområden
Visar föreningar 1-20 av totalt 78
1234
Albansk kulturcenter Migjeni - Borås
Aalbansk kulturcenter "Migjeni" Borås
Organisations numer: 8 024 361 639
Sättet: Borås-Sverige
Kontakt: dituria@live.se

Albansk Kulturcenter "Migjeni" i Borås grundades den 10 mars 2007 med initiativet och begäran av albanska landsmän. Syftet med detta var att bevara språket, kulturen och den nationella identiteten hos våra landsmän som bor i Borås med omnöjden. Sedan i början av arbetet, den Albanska Kulturcenter "Migjeni" hade att göra med kultur, information, sport och humanitär arbettet.
Artis Amici - Uppsala
Artis Amici är Katedralskolan Uppsalas kulturförening vars syfte är att att uppmuntra till, och sprida, kulturell verksamhet
hos föreningens medlemmar såväl som hos övriga elever på Katedralskolan. I föreningen ingår skoltidningen Pegasen och skolans radioförening Radio Fresh.
Birkabladet - Stockholm
Björnkullabladet - Huddinge
Södertörns friskolas officiella skoltidning!

Man hittar oss här:

http://bladet.friskola.nu/
BNKR PRODUCTIONS - Stockholm
BNKR PRODUCTIONS bedriver ateljé och mötesplats för unga konstnärer i Stockholm.
Bstreet är en mediaförening inom både text, ljud och bild. Föreningen är lokaliserad i Borås och sysslar i huvudsak med radio, podcast & övriga former av media och kultur. Föreningens syfte är att uppmärksamma och ta tillvara på ungas kreativitet i Borås.
Båten - Linköping
Båtens främsta verksamhet är produktion av oberoende filmer.
Medlemsanmälan kostar ingenting och ger oss mer bidrag så vi kan göra ännu bättre filmer. Support the Båt!
Clartéisten - Uppsala
Clartéisten är en kulturtidskrift. Tidskriften är kopplad till Clarté Uppsala, men är en egen förening med bestämmanderätt.

Tidskriften Clartéisten utkommer i 2-4 nummer per år. Publiceringen sker såväl digitalt som i en begränsad tryckt upplaga (minst lika många exemplar som antalet medlemmar + antalet bidragande). Tidskriften ska behandla samtidsdebatt, kultur och ideologi.

Clartéisten ska vara en plattform för det långsamma och djupgående tänkandet. Huvudsakligen är det Clartéistens medlemmar som bidrar till och skapar Clartéisten. Det finns dock utrymme för externa bidrag. Läs mer
Cumulus är Åva gymnasiums skoltidning. Vinnare av "Årets Skoltidsskrift 2009, 2013 och 2015".
Design och media i Leksand - Leksand
Föreningen skall arbeta med att ta fram Designförslag på olika Loggos för företag i Leksand, samt skapa Posters och knäppa fotografier och filma i samband med olika tillställningar som hålls i Leksand. Föreningens medlemmar skriver också ibland rapporter från olika tillställningar som medlemmarna besöker.
En Annan Tidning - Stockholm
Vi är stolta över att vara elevernas alldeles egna röst, fångande både online och på papper. En Annan Tidning är skapad av och för eleverna på Anna Whitlocks Gymnasium. Vårt mål är att representera varje individ på skolan, att fånga skolans puls.

Du hittar oss inte bara i skolans korridorer, utan också online, där vi delar spännande innehåll på Instagram och även publicerar våra tidningar på Issuu.

Med vänliga hälsningar,
En Annan Tidning
Engångsmagasinet - Malmö
Vi är en grusig förening av olika människor. Målet med verksamheten är att sprida coolhet till i allmänhet världen, i synnerhet Malmö. En gång är ingen gång, men samtidigt så många gånger. Engångsmagasinet.
Floden - Stockholm
Vi sänder just nu radio och vi gärna expandera förening till att hjälpa andra unga med processen kring allt gällande konst och kultur.
FotA är Arkitekturstuderandesektionens fotokommitté som är en del av A-sektionen, Chalmers Tekniska Högskola. Vi dokumenterar livet på A-sektionen och främjar dess fotokultur.

Stödjer du FotA och dess arbete? Bli medlem!
Frankensteins tidskrift - Stockholm
Idén om vår kulturförening föddes eftersom vi ser många unga kreatörer som inte får chansen att ta sitt skapande seriöst, då det saknas en plattform som tillåter dem att göra det. I Sverige finns många etablerade institutioner som kan lära ut konst och kultur. Vi vill därför hjälpa unga som inte nödvändigtvis har en utbildning bakom sig att självständigt publicera sitt material. Ungas skapande ryms inte längre i de traditionella konstformerna (tidningen är tex ganska död) och vi vill skapa en plattform som följer med det ständigt föränderliga medielandskapet.
Get Me - Stockholm
Get Me startades för att ge förortens poeter en röst och chans att bli hörda till vid publik. Vi känner att många har idag viktiga saker att säga och vi vill skapa utrymme för dessa budskap som ofta tystas i samhället. Våra tittare får värde genom att reflektera över och dela vidare vår content med synpunkter och sinnesstämning kring dem.
Globalt Perspektiv - Stockholm
Vi är en elevdriven tidning på Globala gymnasiet, Stockholm.

Det är helt gratis att bli medlem. Att vara medlem innebär inte att man måste vara aktiv i föreningen/tidningen, bara att man stöttar vår verksamhet.

Tidningen är partipolitiskt obunden.
Gåsbladet - Danderyd
Vi är en grupp elever på runt 5 personer som går på Danderyds gymnasium och som ger ut en skoltidning.
Hundserier - Stockholm
Hundserier är en förening med syfte att skapa serier för unga. Det är serier av unga om unga för unga. Det viktigaste är att serierna är roliga men det finns en hemlig ambition om att de även ska beröra läsaren. Just nu är vi tre väldigt aktiva medlemmar men vi hoppas på att bli fler!
Jarlaplansposten - Stockholm
1234